Trakteren op school

Verjaardag leerlingen

Wanneer een leerling jarig is of is geweest mag hij/zij natuurlijk trakteren op school. Wilt u de datum waarop u trakteert overleggen met de leerkracht, zodat er rekening mee kan worden gehouden. Er gelden vaste tijden waarop er getrakteerd wordt:Groep 1 t/m 5: 09.45-10.05 uur. Groep 3 t/m 8: 09.45 -10.05 uur.

Voor groep 1-2 geldt dat ouders hierbij aanwezig mogen zijn. Voor groep 3 t/m 8 geldt dat leerling zelf trakteert, hier zijn geen ouders meer bij aanwezig.

Verjaardagen leerkrachten

De leerkrachten op ’t Palet vieren hun verjaardagen gezamenlijk. Deze meester en juffendag duurt een hele ochtend en wordt door de leerkrachten georganiseerd. Kinderen hoeven geen kostbare cadeautjes voor de leerkracht mee naar school te nemen. Een tekening of bloemetje vinden wij leuk om te mogen krijgen.